DINAR AMB 7 CREACIONS D’“ESPAISUCRE” PER PRESENTAR EL CAVA MÉS ORIGINAL DE FREIXENET

Una selecció de tapes dolces servirà per descobrir els singulars matisos de la Cuvée de Prestige Malvasia 2001 de Freixenet, el primer cava especial per postres

El proper dimarts 26 de juny a les dues del migdia, Freixenet us convida a un dinar a base de 7 creacions d’“Espaisucre” per presentar la cuvée Malvasia 2001, el cava més original de la firma catalana i el primer especial per postres.

Assistiran a l’acte Pere Bonet, de Freixenet, juntament amb l’enòleg Josep Buján, i els pastissers Jordi Butrón i Xano Saguer, d’“Espaisucre”.

Tema:
Dinar – presentació de la cuvée Malvasia 2001 de Freixenet.

Lloc:
“Espaisucre” – Restaurant de postres.
C/ Princesa, 53.
08003 Barcelona.

Dia:
Dimarts, 26 de juny de 2012.
Hora: 14,00 hores